Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, nitelikli bir yangın kapısının elan faik bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamir Yangın Kapısı gerektirir.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, benibeşer boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Ağır sınıftaki meseleyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir gözcü da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu mimarinın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page